Disclaimer
PASSAGE Services is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van uw gebruik van de website. Deze site bevat links naar andere Internet sites. PASSAGE Services is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van deze sites. Noch voor direct of indirecte schade ontstaan door de inhoud, al dan niet aangeboden door derden. De objecten die u aantreft op deze site hebben slechts een informatief en promotioneel doel. Het is niet toegestaan de objecten te kopieren. PASSAGE Services behoudt zich het recht de vermelde inhoud te wijzigen en/of te verwijderen.

Privacy verklaring
Alle gegevens die door PASSAGE Services worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan PASSAGE Services geeft, zal met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

Algemene leveringsvoorwaarden
De voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst en levering door PASSAGE Services, tenzij expliciet anders wordt vermeld in een schriftelijke overeenkomst. Van toepassing is de laatst gedeponeerde versie bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam d.d. 15 oktober 2008 onder nummer 24384256.

E-mail info@passage-services.nl